#162 – Massage tilbydes (KBH)

Jeg tilbyder fra dags dato massage.

Gennem tiden har jeg sendt mange klienter til massage, fx som led i rehab, men der er desværre mere end langt mellem massører når det kommer til at tage hårdt og rigtigt fat.

Min sportsmassage vil tage udgangspunkt i min viden om anatomi og praktisk erfaring på andre samt egen krop. På baggrund af klientens beskrivelse af eventuelle problemstillinger masserer jeg netop hvor der er mest brug for det, og så hårdt som det påkrævet for at løse problemet. Hård, funktionel sportsmassage.

Massagen kan benyttes både reaktivt, i den forstand at klienten kan henvende sig når et problem har manifesteret sig tilpas meget, eller proaktivt, i den forstand at klienten får masseret de notoriske problemområder før et problem opstår.

Overspændt/overaktiv muskulatur kan bidrage til dysfunktion i form af overbelastninger, skader, asymmetrisk bevægemønster, hovedpine, og i nogle tilfælde sågar være hovedansvarlig for et problem.

Der tilbydes også mere afslappende velværemassage, og eventuelt kombination af hård, målrettet sportsmassage samt afslappende massage for velvære.

Massagens intensitet tilpasses klientens forhold.

Den vil finde sted i et lokale på Nørrebro.

Har du ledt efter hård, funktionel, kvalificeret sportsmassage, men er blevet skuffet gang på gang, så behøver du ikke lede nærmere.

For at booke tid, kontakt via e-mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>