#163 – Ugeskrift for Læger om Synthol (SEO)

Livet er simpelthen for kort til at skrive noget dybdegående om den ovenud idiotiske disposition som at sprøjte synthol eller paraffinolie ind i kroppen for at give det visuelle indtryk at man har større muskler end man har.

Det bør have ingen gang på jord, og er værdimæssigt voldsomt distanceret for den oprindelige tanke om Bodybuilding og physical culture.

Snakke blandt bros og Børge Biceps er måske nok den at olieindsprøjtningerne ikke er farlige. Men det er de, og det ved (dele af) det medicinske etablissement.

Jeg skal ikke gengive artiklens indhold, men vil i stedet henvise til den HER: http://ugeskriftet.dk/videnskab/V12140642
Forfattere: Peder Ikander, Anna Marie Nielsen & Jens Ahm Sørensen

Jeg kender også en retsmediciner der har obduceret folk der har brugt synthol. Vedkommende fortæller at muskelvævet var tydeligt og væsentligt degenereret og i stedet var der store fedtbobler.

Det er da også imponerende dårskab at bilde sig selv ind at det er uskadeligt at injicere denne olie, og bilde sig selv ind at vævet ikke tager skade og der ikke er massiv infektionsrisiko – og risiko for massiv infektion – og risiko for at fedtet vandrer videre i kroppen. Flere af de tyske bozo”bodybuildere” propfyldt med synthol, men som aldrig har trænet en dag i deres liv, er velfortjent døde af den årsag. Og faktum er at synthol i den grad har potentialet til at nedbryde muskelvæv.

Og til forskel fra androgener, så producerer synthol/paraffinolie ikke muskelvækst. Androgener er godt nok resultatet af en medicinsk intervention, men resultatet er ikke en illusion. Muskelvækst som følge af steroidbrug er stadig muskelvækst. Det trænede øje kan sagtens spotte synthol, da det giver deform struktur, men ærindet er vist mere at narre menigmand.

Lidt highlights fra artiklen:

 • “Ved operationen fremstod vævet udtalt fibrøst, indureret og nærmest avitalt, hvilket viste sig ved sparsom blødning.”
 • “Den histologiske undersøgelse viste fibrose, kronisk inflammation og forandringer som forventet ved en fremmedlegemereaktion.”
 • “Mikrobiologisk dyrkning viste vækst afPseudomonas aeruginosa og Staphylococcus aureus. I blodprøverne blev der påvist hyperkolesterolæmi, hypertriglyceridæmi, hyperkalcæmi samt alvorlig D-vitaminmangel.”
 • “Behandlingen er svær og kan afhængig af sværhedsgraden, omfatte kirurgisk revision, steroid, kompression eller antibiotika. Desværre findes der kun sparsomme effektive behandlingstilbud.”
 • “Symptomerne kan være svære på trods af et kortvarigt brug af SEO.”
 • “symptomer kan vise sig mange år efter den primære injektion.”

Ja, kære venner. Synthol/paraffinolie har ikke kun en stor infektionsrisiko med sig, men er lokalt vævsnedbrydende.

Comments

  • Bigshooter says

   Ja de har ændret linket i mellemtiden. Du forsyner med det nye link – godt.

 1. Anders says

  Det er lidt sjovt, at Bostin Loyd aldrig snakker om bagsiden af Synthol.

  Han er jo ved at gøre det til højeste mode i fitness verdenen.

  Han prøver hvert fald, og har en da sit eget Synthol produkt han sælger.

  Tak fordi du som den eneste, på noget forum jeg har læst advarer og fortælelr sandheden om Synthol som normalt omtales som nærmest uskadeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>