#191 – Armlægning – a fool’s errand

Jeg ved ikke om jeg har sagt det før, men hvis jeg har, så siger jeg det igen: Lad være med at lægge arm.

Hvis du træner en slat og går i byen så oplever du måske jeg jævne mellemrum at en fremmed eller vens ven udfordrer dig til armlægning, enten ud fra en hyggelig social vinkel om sjov og ballade eller fra noget mere macho-bullshit konkurrencecrap. Jeg forholder mig udelukkende teoretisk til disse udfordringer, da jeg ikke går i byen, men jeg kan forstå at det finder sted – altså både at der er folk der går i byen, og folk der udfordrer andre til armlægning.

Hvis du udfordres, så tak nej.

Hvorfor? Fordi armlægning simpelthen er for risikobetonet, specielt for den uerfarne. Føj dertil at om end den stærkere gut oftest vinder hvis det ikke er konkurrencearmlæggere, så er det en dårlig “test” af styrke.

Det er ikke mere end få dage siden jeg overhørte en samtale hvor den ene nævnte at hans ven havde brækket armen ifm. armlægning.

Og hvem husker ikke da Magnus Samuelsson brækkede armen på Nathan Jones til World’s Strongest Man? Når det så er sagt, så er brækket arm ikke den eneste skade der kan følge af armlægning, men det burde være nok til at holde dig fra den aktivitet.

magnus-samuelsson

Nyd jeres beslutning om IKKE at lægge arm i fremtiden mens I slapper af til lidt video:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>