#216 – “A Masterpiece of Construction”

Seneste addition til privat gym er denne 82.3 kg (80kg + håndtag) DB.

DB2x
DB1x
Jeg har flere gange her på bloggen – fx her: http://supertraining.dk/16-udstyrsgalskab-store-klovnehandvaegte/ – skrevet om de problemer der er med håndvægtes dimensioner. Jeg har en stærk aversion mod klovne-håndvægte, ie. håndvægte der fylder langt mere end de burde og derved/ydermere har uhensigtsmæssige dimensioner.

Men hvad ER en perfekt DB? Det er en der passer til det man skal bruge den til. Og et problem med store DBs til DB rows er at DBen bliver for lang, og så er der ikke plads til den i toppen i kontraktionen, da enden af DBen rammer mod hoften (forlår).

Så her, seneste tilføjelse til privatgymmet: Den ideelle håndvægt til DB rows.

Dens merit: Lavet af 10kg skiver i stedet for 5ere, og med en tap for enden der gør, at man snildt kan tape til 90 eller 100 kg. Derudover, tykt, frit rullende håndtag.

BC
“A masterpiece of construction… built upon the ruins of the masterpiece of destruction.” – Bela Lugosi som Dr. Vitus Werdegast, “The Black Cat” (1934)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>