Donér

Bloggen Supertraining.dk leverer no-nonsense, no-bullshit artikler, indlæg og kommentarer om træning, idræt, sport, ernæring, sundhed, fitnesssektoren og udvikling inden for anti doping – og altid af højeste kvalitet.

Siden er ikke sponsoreret. Trods mange henvendelser desangående der er ingen reklamer på Supertraining.dk. Integritet er og bliver afgørende.

Supertraining.dk er dags dato det eneste, samlede sted hvor Anti Doping Danmark får et kvalificeret, intellektuelt modspil. Indsatsen mod Anti Doping Danmark og deres tiltagende magt er en hård, tidskrævende indsats. Anti Doping Danmark får årligt millioner af kroner til at “oplyse” befolkningen, påvirke politikere og medierne, et ansvar de ikke har levet op til. De har en enormt stærk platform der tillader dem at indføre mere meningsløs straf, kontrol, overvågning og registrering, og cementere en menneskefjendsk, omkostningstung diskurs. Der er ingen pluralisme, ingen indflydelsesrige aktører til at sige dem imod, og det er et enormt demokratisk problem.

Sætter du pris på de mange indlæg på bloggen, inklusiv indsatsen mod Anti Doping Danmark, så opfordres du til at donere et pengebeløb. På denne måde bidrager du til at indsatsen fortsætter, og sågar tager til i styrke.

Der svares skat af modtagne beløb.

Regnr: 6506
Konto: 3060647738

Hvis du donerer et beløb så skriv venligst en mail med nogle ord om hvorfor du vælger at støtte bloggen.