#202 – The Equalizers ortopædskobudskab

Som beskrevet i indlæg #199 (som kan læses her: http://supertraining.dk/199-the-equalizers-low-carb-budskab/ ) er der lagt væsentlig vægt på The Equalizers værdi her i livet  som er low-carb/helse.

I den forbindelse studsede jeg over den eksplicitte fokus på det fodtøj man omhyggeligt ser ham rense og så tage på i starten af filmen når han følger hans morgenritual, efter han har drukket sin whey+mælk+blåblær-smoothie.

Man ser den gode McCall iføre sig et par New Balance 1540.

81TXBRt1A4L._UX395_

“Det er vel en (løbe)sko som så mange andre, og vel blot product placement” – måske, men måske ikke.

Jeg så nærmere på sagen og opdagede denne blog som en ortopædskomager fører, hvor hun har forfattet et indlæg specifikt om denne model:
http://podiatryshoereview.blogspot.dk/2014/10/denzel-washington-kicks-butt-in.html

Fra filmen:

sepatu-newbalance-denzel-washington-the-equalizer

Man kunne godt overveje om ikke det ligger i fin forlængelse af McCalls hyperanalytiske teknik- og funktionsorienterede sind at han benytter fodformede, fodvenlige, ortopædskomager-approved løbesko. Udover de betragtninger Dr. Cathleen McCarthy præsenterer i blogindlægget, så bemærk at New Balance 1540 er en relativ “tung” løbesko – lidt en klods, hvilket ortopædsko ofte er – tunge, stærke, massive, robuste – og modvirker også tendens til at overpronere.

Til sidst bringer jeg her lidt visdom fra ‘zel:

addtext_com_MjMwNjM1ODExMg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>