#212- Svar fra & til Maja Hald (part 2)

Før I læser dette indlæg er I nødt til at læse indlæg #211. Ellers giver det ingen mening.

Jeg modtog følgende svar fra Maja Hald, DR (20 nov):

“Hej Simon,
Tak for din mail. Jeg sætter pris på din interesse for emnet.
Vi holder os til vores ekspertkilders udtalelser.
Vh Maja”

Hvilket har animeret mig til netop nu at sende følgende svar (4. dec):

“Hej Maja
Jeg tillader mig at forholde mig lidt skeptisk over for dit udsagn at du sætter pris på min interesse for emnet.
For hvis det var tilfældet, så ville du jo nok forholde dig til min (endda punktopdelte) skrivelse, i stedet for at feje mine helt legitime observationer og argumenter væk uden videre.
Du forholder dig ikke til ét eneste punkt jeg anfører. Jeg sidder og bruger tid på grundigt at formulere nogle kritipunkter, mens du bruger estimeret 5 sekunder på at affeje dem med et svar du formentligt selv ville medgive er det man kalder “bullshit”.
Jeg ved godt hvad “ekspertkilderne” siger. Jeg har selv læst forskningen fra Herlev.
Er du sød at oplyse mig hvem din overordnede er hos DR? Altså hvem der sidder umiddelbart over dig i den redaktionelle kæde?
Jeg vil nemlig videresende korrespondancen her og gøre opmærksom på hvor håbløst utilfredsstillende dine svar har været på min høflige og underbyggede henvendelse, der ikke desto mindre afslører en artikel der er ringe skrevet. Både hvad angår materien og stilen.
Hilsen
Simon”
… så må vi se hvad der sker.
Jeg har også skrevet til Anti Doping Danmark og efterlyst evidens for “lysere stemme”-påstanden. Jeg afviser ikke at der kan være noget om snakken – snart alt kan jo lade sig gøre – men jeg er ikke stødt på det før.

Comments

 1. Morten says

  Er det en sag for Pressenævnet? Evt sammen med de to journalister fra Politiken, som du har behandlet tidligere? Det er jo en skalten og valten med den sobre journalistik, at man ikke bruger flere kilder, men også, at man ikke tager grundige henvendelser med blot et gran af seriøsitet

 2. Steffen Kidd says

  Herre Jemini. Det er sgu en pinlig omgang.

  Det understøtter desværre de fordomme man har i forvejen omkring journalister og deres virke.

 3. Bigshooter says

  Jeg har modtaget svar fra chefen fra Dr Viden og bringer hans svar i morgen. Et svar som umiddelbart lukker sagen, vil jeg vurdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>