#185 – Seminar: Visdom fra 12 års træning

Jeg holder et lille seminar for bloggens læsere.

Jeg “fejrer” at have trænet i et dusin år efterhånden. I løbet af de ~12 år er der tilegnet visdom, dele af hvilken jeg vil videregive på seminaret.

Præsentationen vil være en blanding af meninger, erfaringer og anekdoter, og med relevant teori hæftet på i passende omfang for at forklare standpunkter i forhold til træning, kost, restitution, mv.

Sigtet er således at videregive visdom inden for områder relateret til træning.

Således er præsentationen bredere end var tilfældet med de andre oplæg, hvor emnet var mere snævert/fagligt defineret og mere fagligt teoritungt.

Der indgår PowerPoint præsentation med stikord og forklaringer undervejs.

Prisen vil være overskuelig, og antallet af deltagere holdt beskedent (~15 styks). for at give en atmosfære hvor der er plads til dialog og tid for den enkelte til at kunne stille spørgsmål.

Seminaret vil vare en ~4 timers tid, med en kaffe- og snackpause. Holdet besættes nogenlunde efter først til mølle princippet samt efter min diskretion.

Ved interesse, send mail til simon -snabela- supertraining.dk med en besked hvor du tilkendegiver din interesse. Skriv [SEMINAR-VISDOM] i emnefeltet

Datoen der ligger på bordet pt er den søndag den 16. oktober, og med start ca kl 13. Lokationen vil være KBH SV.

Her er en freebie omgang visdom, tidligere bragt som blogpost:

16el07-jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>